TYVÄRR INSTÄLLT PGA COVID-19.
Redo att leda 4-6 sep 2020, Västeräng, Motala. 

LOGI - i tält


Vi sover i tält på Redo att leda. Ta med eget tält och lite tillbehör så att du kan göra i ordning din medhavda frukost och kvällsmat. På Västeräng finns det gott om plats för många tältande. Vill du bygga vindskydd så går det också bra.


Möjlighet till inomhusboende finns till en extra kostnad. 


Toaletter finns på plats och även dusch.


Kafé "Redo att Fika" kommer att drivas av en av våra scoutkårer och här finns möjlighet att köpa frukost, fika och annat gott.

Pris


Deltagaravgiften är 450 kr fram till 1 juni. Därefter kan du anmäla dig för 550 kr. Tältplats, seminarier, enklare middag fredag, lunch och middag lördag, lätt lunch söndag och märke från helgen ingår.


Deltagaravgiften återbetalas fram till och med 1 augusti minus en avgift på 100 kr. Full återbetalning görs om arrangemanget ställs in eller genom att presentera läkarintyg. 


Vill du inte sova i tält så finns ett antal sängplatser i flerbäddsrum, mot ett tillägg på 100 kr. Det väljer du när du anmäler dig.

Anmälan -
senast 15/8


Anmäl dig senast 15 augusti genom att klicka på knappen på denna sida. SAU hanterar anmälningarna och betalning sker via Swish eller faktura. 


Först får du fylla i formuläret, där godkänner du också avbokningsreglerna och att vi får lagra dina personuppgifter för att användas för planering, genomförande och efterarbete av arrangemanget Redo att leda 2020. Personuppgifterna används enbart i samband med helgen. Namn och personnummer kommer att delas med Studieförbundet Bilda i samband med rapportering av Redo att leda. Personuppgifter sparas fram tills att efterarbetet är klart, max ett år. När du sedan går vidare i anmälningsrutinen ska du även godkänna att SAU får lagra dina uppgifter för att fullgöra avtalet om betalningen för kurshelgen. Information om betalningen kommer sedan via mejl. 


Välkommen med din anmälan!

Redo att leda