Logi, mat, info


Västeräng har gott om plats för tältande. Vill du bygga vindskydd går det också bra. Du tar med ditt eget tält och det du behöver för eventuellt vindskydd. 


Under Redo att leda finns möjlighet att sova inomhus till en extra kostnad av 100 kr. Inomhusboende är i egen sovsäck och du behöver ha med egna lakan och kudde.  


Alla måltider är inkluderade i priset, vilket innebär lördag drop-in fika, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika. Söndag frukost och förmiddagsfika. Ta med kåsa, tallrik och bestick, samt stormkök om du har.


Toaletter finns på plats och även dusch.


Vill du ha intyg från helgen t.ex. för att få täckt deltagaravgiften är det bara att höra av sig. 


Pris


Deltagaravgiften är 450 kr. 


Då får du tältplats, seminarier, måltider lör och sön och märke från helgen. 


Med inomhusboende betalar du 550 kr. Du väljer boende när du anmäler dig. 


Deltagaravgiften återbetalas fram till och med 1 september minus en adm.avgift på 100 kr. Full återbetalning görs om arrangemanget ställs in eller genom visa upp läkarintyg. 

Anmälan


Anmäl dig senast 1 september genom att klicka på knappen på denna sida. SAU hanterar anmälningarna och betalning sker via Swish eller faktura. 


Först får du fylla i formuläret, där godkänner du också avbokningsreglerna och att vi får lagra dina personuppgifter för att användas för planering, genomförande och efterarbete av arrangemanget Redo att leda 2022. Personuppgifterna används enbart i samband med helgen. Namn och personnummer kommer att delas med Studieförbundet Bilda i samband med rapportering av Redo att leda. Personuppgifter sparas fram tills att efterarbetet är klart, max ett år. När du sedan går vidare i anmälningsrutinen ska du även godkänna att SAU får lagra dina uppgifter för att fullgöra avtalet om betalningen för kurshelgen. Information om betalningen kommer sedan via mejl. 


Välkommen med din anmälan!
Packlista

Tallrik, kåsa, bestick. Gärna stormkök+gas om du har då detta ska användas för att göra lunch lördag. Ta gärna med en skärbräda och en slev också. 

Tält/presenning, sovsäck, liggunderlag, kudde, mössa, vantar, varma kläder, kniv, anteckningsblock, penna, handduk, badkläder om du vill doppa dig, bibel, ficklampa, liten dagsryggsäck är alltid bra att ha, regnkläder, kängor/gummistövlar, tandborste, hygiensaker,